Opfrissen van je looppatroon, meer uit je prothese halen, beleven of er meer mogelijk is op je prothese en tegelijkertijd ook nog lotgenoten kunnen spreken?

Stichting Korter Maar Krachtig organiseert op 12 februari 2 loopclinics in samenwerking met Reade, centrum voor revalidatie en reumatologie te Amsterdam. De clinics zijn onder leiding van atletiektrainer Frank Dik, die gespecialiseerd is in het trainen van atleten die een prothese gebruiken. Tijdens de clinic zijn er een aantal sporters met verschillende amputatie niveaus en sportprotheses aanwezig om te helpen, te demonstreren en te informeren.

Clinic 1 begint om 13.30 uur en clinic 2 om 15.15 uur. Per clinic kunnen maximaal 15 personen deelnemen. Deelname = gratis. (let op parkeergeld moet in Amsterdam wel worden betaald) Voor drinken tijdens de clinics wordt gezorgd.

Aanmelden voor de loopclinic(s) kan bij voorkeur via e-mail, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of per brief naar Stichting KorterMaarKrachtig Prinshendrikstraat 81 1501AP Zaandam o.v.v. naam, adres, telefoonnummer en het gewenste clinicnummer. (gegevens worden alleen voor deze clinic gebruikt). Let op Vol=Vol. Inschrijving gebeurt op volgorde van binnenkomst. Circa 1 week van tevoren ontvang je een bevestiging met gegevens via mail of post.

Bron: KMK