Alex Wegman is geboren in 1992 en woont in Den Helder. Vanaf ongeveer zijn zesde levensjaar maakte hij muziek en vooral de gitaar heeft zijn belangstelling, maar daarnaast vindt drums, orgel, piano en keyboard ook interessant! Het plan ontstond om na zijn middelbare school naar het conservatorium te gaan en was hij daar veel mee bezig om dat te kunnen bereiken.

Het begon met een ‘simpele’ operatie aan zijn borstbeen. Hier zat een kuil in (trechterborst) en werd gecorrigeerd met een metalen staaf. Door deze operatie verstijfde zijn hele romp, en kreeg hij fysiotherapie. Op een bepaald moment kwam er heftige pijn in zijn linkerarm opzetten, en liet de fysio dit beoordelen. Deze voelde dat het niet goed zat, en liet door de huisarts een foto maken. Uiteindelijk belandde hij bij een orthopedisch chirurg die hem mededeelde dat hij leed aan een “Ostheosarcoom”, oftewel Botkanker…


Het stokje in het water die overspoelt wordt symboliseert de moeilijke periode die Alex heeft meegemaakt. De golf wil als het ware het stokje meetrekken de zee in, het leven van Alex nemen. Aan het einde van de video komt Alex vastberaden over het strand lopen en pakt het stokje op, hij heeft nooit de hoop opgegeven en zal dat ook nooit doen. “Follow your Dreams” (Geschreven door goede vriend Robin)

Naar de site van Alex    onearmed.nl