Coevorden - Onder het motto 'Bewegen is ECHT wel leuk' houden Gerrit Voortman en Henk Meppelink namens stichting Vechtdalloopsportpromotie een hardloopclinic voor mensen met een beperking op donderdagmiddag 23 juni in het Van Heutszpark in Coevorden.

Beide oud-atleten en tevens trainers van diverse loopgroepen zijn ook allebei werkzaam als begeleider in de zorg en weten dat bewegen goed, maar vooral erg leuk is.
Zij gaan de deelnemers verantwoord voorbereiden op op onder andere de Coevorder Grachtenloop op 3 juli, de Gramsberger Lichtstadloop op 29 augustus en de Albert Eisingloop op 11 september in Dalen. Al deze hardloopevenementen hebben een wedstrijd voor deze doelgroep in hun programma opgenomen.
De clinic begint om 13 .30 uur en duurt ongeveer een uur. Deelname is gratis. Startpunt is de watertoren aan de Dr. Picardtlaan. Voor aanmelding of informatie: 06-20031330 of 06-13834096 of mailen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .