foto indoorskydive.comAls stichting, die uitdagende activiteiten organiseert voor mensen met een fysieke beperking, willen we ons niet beperken op alleen sport maar ook wel eens op ontspanning.   Wat kan er nu mooier zijn dan drijven op het water van de rode zee. Wij denken dan drijven of zweven in de lucht. Je helemaal onbeperkt vrij kunnen voelen net als een vogel. Wij denken Indoor Skydiven in Roosendaal in het Skydome op zaterdag 10 december.

Daarom organiseren Stichting Sportisleven, Stichting Handispots en Dennisvanderzeijden.nl Foundation een indoor skydive dag voor mensen met een fysieke beperking.

Iedereen met een fysieke beperking tussen de 8 en 88 kan zich opgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Note!! Er is een steile stalen trap van 10 treden waar iedereen langs naar beneden moet om in de windtunnel te komen. Wij zorgen voor een aantal sterke mensen om jou te helpen deze laatste drempel naar de ultieme vrijheid te overwinnen.

Begeleiding of familie is van harte welkom om te komen kijken en is vrij om mooie foto’s te maken.

Schrijf je snel in want vol=vol.

De kosten zijn slechts 10,00 euro en u wordt ontvangen met koffie en wat lekkers.

Voor meer info, mail naar info@ of bel 06-232 08 351
Rekening nr 1299.61.973. t.a.v. Sportisleven Spanbroek

10 december van 10:00 tot 16:00 te Roosendaal. Iedereen zal 4 indoor skydive sessies in de windtunnel maken onder begeleiding van 2 instructeurs.