Op 4 en 5 juni vindt voor de 14e keer de Nelli Cooman Games plaats. Ook dit jaar staat er weer veel op het programma! Niet alleen de Nelli Cooman Games zelf, maar ook het Open Nelli Cooman Kampioenschap, de Sportdag voor mensen met een beperking en SPIKE vinden in hetzelfde weekend plaats op de Atletiekbaan in Stadskanaal. Daarnaast organiseert de Nelli Cooman Games vrijdag 3 juni een symposium waar deskundigen en ervaringsdeskundigen hun visie delen over sport in het algemeen en sport voor mensen met een beperking.

De Nelli Cooman Games is namelijk méér dan een wedstrijd alleen. De atletieksport is het uitgangspunt, maar de activiteiten reiken verder dan atletiek alleen. Basisschoolkinderen, gehandicapten, jeugd- en topatleten uit de hele wereld en chronisch zieken maken kennis met elkaar, maken kennis met de atletiek en maken kennis met andere vormen van sport. Integratie op topniveau!
Doet u niet mee, maar wilt u wel graag komen kijken? Ook broertjes, zusjes, vaders, moeders, opa’s en oma’s zijn van harte welkom. Er worden tal van activiteiten georganiseerd voor de hele familie! De toegang is geheel gratis.
bron: http://nellicoomangames.nl/